Heropstart badminton vanaf woensdag 9/06

Beste leden

We kunnen jullie het goede nieuws brengen dat we vanaf komende woensdag 9 juni terug kunnen badmintonnen.

Belangrijke info:

  • Dubbelspel is mogelijk
  • We spelen terug op onze originele uren
  • Reserveren is nog altijd verplicht. We moeten een lijst kunnen voorleggen met de aanwezigen per dag. Reserveren gaat terug via het gekende systeem op de website: https://gsfbelsele.be/coronareservatie/. Vergeet zeker geen speelmoment en tijdstip te selecteren. Op maandag en woensdag zijn er 50 plaatsen beschikbaar, op zondag 25. Stuur ons een mailtje als je merkt dat je je toch vergeten inschrijven bent.
  • De kleedkamers blijven gesloten. Kom dus in sportoutfit naar de sporthal.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht bij het binnenkomen en verlaten van de sporthal. Tijdens het badmintonnen mag het af. Wij rekenen alleszins op jullie voorzichtigheid en hopen dat jullie nog altijd de nodige afstandsregels respecteren (vooral dan tussen het spelen door). Mondmaskers bij het bankzitten zijn niet verplicht, maar wel sterk aangeraden.
  • Gelieve ons te verwittigen bij een vastgestelde besmetting zodat wij de nodige maatregelen kunnen nemen.

Met vriendelijke groeten

GSF Belsele

Aaron, Filip, Matthias, Wouter

Geef een reactie