Initiatielessen + vriendendag

Vanaf volgende week maandag (19/9) zullen we van start gaan met initiatielessen. Deze zullen vanaf dan tweewekelijks op maandag tussen 20u30 en 21u30 doorgaan, tenzij er door omstandigheden geen trainer aanwezig kan zijn. In de lessen laten we alle aspecten van badminton aan bod komen. Denk aan slagtechniek, looptechniek en ook tactiek. Om het voor iedereen uitdagend te maken, zullen we jullie opdelen in twee groepen: beginners en gevorderden.

Op voorhand inschrijven voor deze lessen is niet nodig, maar probeer er wel voor te zorgen dat je klaar staat om 20u30.

De training wordt gegeven door Matthias en/of Wouter. Wij zouden het wel appreciëren als er bij de gevorderde leden kandidaten zijn om af en toe eens een training (mee) te geven. Spreek ons aan als je hier interesse voor hebt. Hier staat ook een (kleine) vergoeding tegenover.

Op maandag 26 september organiseren we een vriendendag. Dit is een gelegenheid om je vrienden/familie/collega’s/… uit te nodigen om eens kennis te maken met badminton. Naast het normale vrij spel, voorzien we die avond ook wat randanimatie. Hierbij dachten we aan het shuttlekanon, wat uitleg/training, doelwitten om op te mikken,…. Als er nog andere suggesties zijn, zijn deze zeker welkom. Laat ze ons weten via mail of spreek ons hier over aan op een speelmoment.

Deze vriendendag sluiten we rond 22u af met een beginseizoensdrink in de cafetaria waarbij de club trakteert op een drankje.

Geef een reactie