Je bekijkt nu Clubshop

Clubshop

Goed nieuws: onze clubshop is vanaf nu beschikbaar via https://teamfashion.be/nl/571-gsf-belsele-badminton!

Er is een groot aanbod aan sportkledij en dit zowel voor jeugd als volwassenen. De club bied een mooie korting aan: kijk voor de kortingscode in je mailbox. Wie wil, kan voor een kleine meerprijs (€4) zijn of haar naam op de t-shirts, polo’s of truien laten printen.

Kledij kan geleverd (€8 verzendkosten, gratis vanaf een bestelling van €100) of afgehaald worden in de winkel. Wie niet graag verzendkosten betaalt, kan ook afspreken met andere leden om samen een bestelling te plaatsen.

We plannen ook een pasmoment in:

  • Op woensdag 20/09 voor volwassenen (19u30 – 21u00)
  • Op zondag 24/09 voor jeugd (09u15 – 09u45 en 10u45 – 11u15)

Gelieve er wel op te letten dat je nog niet bezweet bent als je kledij past!

Samen met het pasmoment voor de volwassenen, organiseren we diezelfde woensdag 20/9 ook de beginseizoensdrink. Die zal doorgaan rond 22u00 in de cafetaria.

Er is ook nog een voorraad ‘oude’ t-shirts. Deze zullen we vanaf nu verkopen aan de gereduceerde prijs van €20. Wie graag nog zo’n t-shirt wil, kan dit altijd vragen aan iemand van het bestuur. Op het pasmoment zullen we deze t-shirts ook nog eens uitstallen. Let wel: niet alle maten zijn nog beschikbaar.

We kunnen onze webshop altijd wat bijsturen. Laat het ons dus zeker weten als je hier graag nog extra artikels op ziet verschijnen.

Geef een reactie