Start seizoen 2020-2021

Beste leden

Hier zijn we met de beloofde update over komend seizoen. We hebben goed nieuws: we kunnen vanaf komende maandag van start gaan met badmintonnen!

Om alles volgens de regels en richtlijnen te laten verlopen, pakken we het op deze manier aan:

  • We kunnen dubbelspel spelen. Je dubbelspel partner telt volgens de richtlijnen van badminton Vlaanderen niet mee bij je sociale bubbel.
  • We werken terug met het reservatiesysteem dat al gekend was van in juni. Dit enerzijds om het aantal personen dat op hetzelfde moment aanwezig is te beperken en anderzijds om te kunnen weten wie er aanwezig was op welk moment voor als er een besmetting zou zijn. Reserveren kan hier. Onderaan deze pagina staat een overzicht van de deelnemers, zodat je kan zien tegen wie je die avond zal spelen.
  • Op maandagavond en woensdagavond zijn er twee sessies: 19u30-21u00 en 21u00-22u30. Op zondagvoormiddag is er één sessie van 10u00-12u00. Telkens zijn er 6 pleinen ter beschikking. Per sessie kunnen er dus 24 mensen spelen. Hiervan zijn telkens twee plaatsen gereserveerd voor het bestuur, waardoor er 22 plaatsen overblijven voor jullie. De reservaties zullen per week opengezet worden, zodat iedereen de kans krijgt om een speelmoment aan te duiden. We zullen proberen om dit elke zaterdagvoormiddag te doen. Hou het solidair en start met één sessie te reserveren per week. Als je op de dag van het speelmoment zelf merkt dat er nog plaatsen vrij zijn, mag je je voor die dag nog extra inschrijven.
    We zullen dit systeem in de komende week evalueren en bijsturen waar nodig.
  • De kleedkamers kunnen gebruikt worden om te douchen. Kom op maandag en woensdag in sportoutfit toe zodat de mensen van de twee sessies op maandag en woensdag elkaar niet kruisen in de kleedkamer. Op zondag mag je de kleedkamer ook gebruiken om je om te kleden bij het toekomen aangezien er dan slechts één sessie is.
    Probeer het douchen wat te spreiden zodat er niet te veel mensen tegelijk in de kleedkamers aanwezig zijn. Normaal gezien beschikken we ook over meer kleedkamers dan normaal om voor extra spreiding te zorgen.
  • Pluimen worden ontsmet na elke sessie.
  • Verder willen we jullie vragen om jullie gezond verstand te gebruiken en de welbekende hygiëneregels alsook de regels van de sporthal te volgen. Contacteer ons zeker bij (mogelijke) besmetting, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.

De beginseizoensdrink zal helaas niet kunnen doorgaan. Geen schrik, dit wordt gecompenseerd wanneer het terug mag.

Hou jullie gezond en tot in de sporthal!

Met vriendelijke groeten

GSF Belsele
Aaron, Filip, Matthias, Wouter, Yves

Geef een reactie