Update oktober

Beste leden

We merken dat de opkomst – zeker op maandag – de afgelopen weken zeer hoog is. We merken ook dat de meeste mensen zich inschrijven van 19u30-21u00 om vervolgens een hele avond te blijven. Wij zijn met deze bemerkingen aan de slag gegaan en hebben een vernieuwd reservatiesysteem uitgewerkt:

 • Maandag:
  • Speelmoment van 19u30-22u30 (25 plaatsen, waarvan twee voorzien voor het bestuur). Wees fair en gebruik deze reservatie niet als je als weet dat je niet voor 20u30 zal toekomen.
  • Speelmoment van 20u30-22u30 (15 extra plaatsen, want vanaf 20u30 hebben we de volledige zaal ter beschikking). Kom bij deze inschrijving niet voor 20u30 toe.
 • Woensdag:
  • Speelmoment van 19u30-22u30 (25 plaatsen, waarvan twee voorzien voor het bestuur)
 • Zondag
  • Speelmoment van 10u00-12u30 (16 plaatsen, waarvan één voorzien voor het bestuur)

We hebben hiervoor het reservatiesysteem op de website wat moeten aanpassen. Helaas is de functionaliteit van de tool die we gebruiken vrij beperkt, waardoor we het niet helemaal fool proof hebben kunnen maken. Gelieve dus extra op te letten bij het reserveren: je moet zowel een speelmoment als de juiste datum selecteren. Bij selecteren van je speelmoment, verspringt de aangeduide datum dus niet automatisch en moet je die zelf aanduiden!

Reserveren gaat nog altijd via dezelfde pagina op de website.

Wegens een fout in de tool kan je precies niet reserveren voor morgen (zondag 11/10). Als je graag wil komen spelen morgen, stuur ons dan gewoon een mailtje.

De kleedkamers zijn nog altijd niet beschikbaar. Wij weten dat dit zeker voor fietsers niet ideaal is om bezweet in de kou naar huis te rijden. Wij hebben dit gemeld aan de sportdienst en wachten hun beslissing af. Vanaf hier meer nieuw over is, laten we het weten.

Ten slotte hebben we ook beslist om ons volwassenentornooi af te lassen. Dit ging normaal door op zondag 29 november, maar wegens de snel veranderende regels zien we het niet zitten om dit goed en veilig georganiseerd te krijgen.

Geef een reactie