Je bekijkt nu Einde seizoen 2022-2023

Einde seizoen 2022-2023

Woensdag sloten we seizoen 2022-2023 af. Door werken aan de sporthal konden we dat helaas niet met badmintonnen doen. We maakten het beste van de situatie en hadden een gezellige avond met kubb, petanque en gezelschapsspelletjes. Daarna volgde de algemene ledenvergadering waarin een overzicht gegeven werd over het afgelopen seizoen en waar we al eens vooruitblikten op het komende seizoen. Afsluiten deden we met een hapje en een drankje in de cafetaria.

We starten opnieuw met badmintonnen op woensdag 02/08/2023.

Geen schrik voor wie in een zwart gat dreigt te vallen in juli. Op woensdagavond spreken we af in de cafetaria voor een gezellige babbel, en allerlei spelletjes. Breng zelf gerust iets mee om te spelen!

Geef een reactie